AVÍS LEGAL

Aquest lloc web i el domini albaalonso.com pertanyen a ALBA ALONSO CARRERAS amb DNI 43634487-z, en compliment de tots els requisits legals que estableix la Llei 34/2002, referent als serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

La titular d’aquest lloc web es reserva el dret de modificar qualsevol tipus d’informació que pogués aparèixer al lloc web, sense que existeixi la obligació de preavisar o d’informar als usuaris d’aquestes modificacions.

ALBA ALONSO és propietària d’aquest lloc web i de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial. Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts sense autorització del titular o propietari de l’establiment. Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o als serveis d’albaalonso.com poden dirigir-se a la següent adreça:

albaalonso.com
ALBA ALONSO CARRERAS
43634487-Z
C/Progrés, 8-2
Sant Jaume de Llierca 17854
t. 676 45 36 56
alba@albaalonso.com

La publicació digital d’albaalonso.com té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa de albaalonso.com i dels serveis que s’ofereixen. La utilització d’aquesta web és responsabilitat única i exclusivament dels usuaris.

Consulteu la política de privacitat per a conèixer com seran tractades les vostres dades.

Pin It on Pinterest