POLÍTICA DE PRIVACITAT

Alba Alonso Carreras, titular d’aquest lloc web i responsable del tractament de les seves dades, adopta les mesures necessàries per a garantir la seguretat, la integritat i la confidencialitat de les dades conforme al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques respecte al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquests. Així mateix, Alba Alonso informa que dona compliment a la Llei 34/2002 de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i li sol·licitarà el seu consentiment al tractament del seu correu electrònic amb fins comercials en cada moment.

L’usuari podrà, en qualsevol moment, exercir els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts al citat Reglament (UE). L’exercici d’aquests drets pot realitzar-lo el mateix usuari enviant un correu electrònic a alba@albaalonso.com.

¿Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?

1. En cas de contractació dels béns i serveis oferits a través de la web albaalonso.com, per a mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.

2. Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis que trobaràs a albaalonso.com.

3. En cas d’acceptació en el formulari oportú, es remitrà a l’usuari un butlletí o newsletter de la pàgina web.

Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercials remetent un correu electrònic a la direcció indicada anteriorment o bé seguint les instruccions que s’indicaran a cada comunicació remesa a l’usuari.

Els camps d’aquests registres són de complementació obligatòria, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades.

¿Durant quant de temps es conserven les dades personals recaptades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre siguis usuari/a dels meus serveis o en vulguis rebre informació, i si participes en una promoció mentre aquesta estigui activa, i després, durant els terminis establerts per complir amb les meves obligacions legals.

Legitimació:

El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiquess que legitimen el mateix:

1. La sol·licitud d’informació i/o la contractació dels serveis d’Alba Alonso, els termes i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.

2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, t’informem posant a la teva disposició la present política de privacitat, que després de la seva lectura, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d’una casella disposada a l’efecte.

En cas que no ens facilitis les teves dades o ho facis de manera errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

Destinataris:

Les seves dades són confidencials i no se cediran a tercers, excepte que existeixi una obligació legal.

 

Dades recopilades pels usuaris dels serveis:

En els casos en què l’usuari inclogui fitxers amb dades de caràcter personal en els servidors d’allotjament compartit, Alba Alonso no es fa responsable de l’incompliment per part de l’usuari del RGPD.

 

Propietat intel·lectual:

Alba Alonso és titular de tots els drets d’autor, propietat intel·lectual, industrial, “know how” i altres drets que guarden relació amb els continguts del lloc web albaalonso.com i els serveis oferts en el mateix, així com dels programes necessaris per la seva implementació i la informació relacionada.

No es permet la reproducció, publicació i/o ús no estrictament privat dels continguts, totals o parcials, del lloc web albaalonso.com sense el consentiment previ i per escrit.

 

Comunicacions comercials:

En aplicació de la LSSI, Alba Alonso no enviarà comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació electrònica equivalent que prèviament no hagi estat sol·licitada o expressament autoritzada pels destinataris d’aquestes.

En el cas d’usuaris amb els quals existeixi una relació contractual prèvia, Alba Alonso sí que està autoritzada a l’enviament de comunicacions comercials referents a productes o serveis que siguin similars als que inicialment van ser objecte de contractació amb el client.

En tot cas, després d’acreditar la seva identitat, l’usuari podrà sol·licitar que no se li faci arribar més informació comercial enviant un correu electrònic a alba@albaalonso.com.

Pin It on Pinterest