solucionar problemes digestius

Tens molèsties digestives com inflor, reflux, dolor abdominal, diarrea, estrenyiment o alternança, gasos incòmodes o digestions pesades?

T’han fet proves mèdiques i no t’han trobat res significatiu?

T’han dit o et sents identificat/da amb el diagnòstic de Còlon Irritable?

Hola! Sóc l’Alba Alonso, dietista integrativa i PNI. Fa més de vuit anys que ajudo a persones a superar els seus problemes digestius i et vull convidar al webinarPosa fi a les molèsties digestives!”, una conferència online i gratuïta on et revelaré tot el que necessites saber per començar a sanar els teus intestins i les teves digestions.

Un cop hagis confirmat el teu correu electrònic a través del mail que rebràs, només t’hauràs de connectar el dimecres 11 d’octubre a les 18h (rebràs l’enllaç al teu correu).

Assegura’t de guardar la data i hora al teu calendari.

 

Fa uns anys vaig començar a tenir molèsties digestives, em van fer diferents proves mèdiques i ningú em va poder donar una solució al que em passava.

Més tard, arran d’una mort fetal a l’última etapa de l’embaràs, vaig començar a investigar i vaig descobrir que tot el que m’estava passant podia estar relacionat amb el gluten.

Tot i que es van solucionar diferents problemes deixant el gluten (digestius, hormonals i un hipotiroidisme autoimmune), notava com la meva panxa continuava inflada i, buscant informació, vaig descobrir què era el SIBO.

Després d’això, com a dietista que ja era, em vaig formar i especialitzar en el diagnòstic i el tractament de diferents disfuncions digestives.

Ara, ja fa més de vuit anys que ajudo a persones a sanar el seu sistema digestiu.

AQUEST WEBINAR ÉS PER TU SI…

 • Tens digestions pesades i sensació de plenitud incòmoda després de menjar, tot i no haver menjat massa.
 • Pateixes malestar digestiu, sensació de mareig estomacal o nàusees habitualment.
 • Te s’infla la panxa després de menjar o al llarg del dia, a vegades més i a vegades menys.
 • Fas diarrea, caques pastoses o alternança amb estrenyiment sovint.
 • Tens gasos incòmodes (excés de gasos o gasos que fan molta pudor).
 • Pateixes cremor o reflux gastroesofàgic sovint (acidesa).
 • Tens dolors abdominals, t’han fet proves mèdiques i no t’han trobat res significatiu.
 • T’han “diagnosticat” o et sents identificat/da amb la Síndrome de l’Intestí Irritable (Còlon Irritable).

“Vaig decidir anar a la consulta de l’Alba perquè tenia, de feia molt temps enrere, males digestions, mals de panxa, inflors, gasos… Havia anat a diferents especialistes buscant una solució, sobretot als mals de panxa, però els resultats a les diferents proves no sortia mai res alarmant. Jo, però, seguia amb mals de panxa.

Amb les pautes que l’Alba em va donar de seguida hi vaig notar. La panxa es va desinflar, les digestions van passar a ser molt suaus i a més vaig perdre pes sense cap mena d’esforç. Menjava el que necessitava, sense patir gana i amb els aliments que m’anaven bé. Haig de dir que al principi em va xocar molt tots els aliments que  el meu cos no tolerava però, realment, no menjar-los durant un temps em va ajudar a estar molt millor i, de mica en mica, els hem anat introduint i tolerant sense problemes.

Al final del procés he notat un gran canvi. No només a nivell de pes, perdent alguns quilos, sinó també sent conscient de l’alimentació i de cada àpat. Moltes vegades la part emocional guanyava a la gana; ara, però, he pres consciència del que el meu cos necessita realment. Això ha permès gaudir del menjar sense dolors, amb unes molt bones digestions i amb una panxa sense dolors.

Agreixo enormement a l’Alba la seva ajuda, el seu acompanyament i a les diferents eines que m’ha anat passant durant aquests mesos. La meditació ha estat de gran ajuda en moments d’estrès. Menjar amb calma, prendre consciència del que sent el meu cos abans de l’àpat….

Moltes gràcies per tot!”

Maria Collell

CONTINGUT

Això és el que veurem al webinar:

 • Tipus de molèsties digestives sense una causa orgànica evident (inflor, gasos, diarrea, reflux, dolor abdominal…).
 • Síndrome de l’Intestí Irritable (Colon irritable).
 • Causes habituals de les molèsties digestives.
 • Hipoclorhidria.
 • SIBO: una disbiosi amb múltiples causes.
 • Celiaquia vs Sensibilitat al Gluten No Celíaca.
 • Intolerància a la lactosa, a la fructosa i al sorbitol.
 • Abordatge integratiu.
 • Presentació del programa “Recupera la teva salut digestiva”.
 • Preguntes i respostes.

Apunta’t ara al webinar “Posa fi a les molèsties digestives” que faré en directe el pròxim dimecres 11 d’octubre a les 18h a continuació:

PROCEDIMENT

 1. Inscriu-te al webinar introduint el teu nom i correu electrònic a continuació.
 2. Confirma la subscripció a través del correu electrònic que rebràs (si no el reps, mira al correu brossa i a les altres carpetes. Si tot i això no el rebessis, escriu-me a alba@albaalonso.com).
 3. Registra l’esdeveniment al teu calendari i, si cal, posa’t una alarma al mòbil).
 4. Connecta’t el dia i hora del webinar clicant l’enllaç que rebràs per correu electrònic (si no el reps, mira al correu brossa i a les altres carpetes. Si tot i això no el rebessis, escriu-me a alba@albaalonso.com).
 5. Gaudeix del webinar i pregunta el que vulguis.

Al final del webinar, et presentaré el meu pròxim programa “Recupera la teva salut digestiva”, un programa que et permetrà aprofundir en tot el que aprendràs al webinar i, sobretot, passar a l’acció d’una manera guiada, pautada i acompanyada.

Tant si decideixes unir-te al programa com si no, aquest webinar pot marcar un abans i un després en la teva manera de concebre la salut digestiva.

Et recomano que et connectis en directe el dia i hora del webinar per poder participar al webinar amb atenció i plantejar totes les preguntes que vulguis. Tot i això, si per algun motiu t’és impossible, no et preocupis perquè rebràs la gravació del webinar al teu correu electrònic. Això sí, només el podràs veure durant pocs dies després del directe.

T’hi espero amb molta il·lusió!

Pin It on Pinterest